4.40 / 2 Omdömen

Sundqvist & Partners Sverige AB

Begär offert
Beskriv ditt företags behov. Få en kostnadsfri offert från Sundqvist & Partners Sverige AB.

Välkommen till Sundqvist och Partners – Din pålitliga partner inom ekonomi och redovisning
På Sundqvist och Partners erbjuder vi kvalificerad hjälp inom redovisning, löpande bokföring, lönehantering, bokslut och ekonomisk rådgivning. Vi arbetar med ett tydligt mål – att underlätta för dig som företagare att få kontroll över ekonomin, så att du kan fokusera på att driva och utveckla din verksamhet.

Med flera års erfarenhet inom redovisning är vi väl förberedda att hantera både de dagliga utmaningarna och de större strategiska besluten som påverkar ditt företags framgång. Vi förstår att varje företag är unikt, och därför skräddarsyr vi våra lösningar för att möta dina specifika behov och krav.

Hos oss får du alltid professionell och personlig service. Vi lägger stor vikt vid att skapa nära och förtroendefulla samarbeten med våra kunder, vilket gör att vi kan erbjuda proaktiva och skräddarsydda lösningar som stärker ditt företag långsiktigt. Vare sig det handlar om löpande bokföring, noggranna bokslut eller rådgivning inför viktiga ekonomiska beslut, är vi här för att ge dig det stöd du behöver.

Vi tror på tydlighet, precision och effektivitet i allt vi gör. Med Sundqvist och Partners får du en stabil och pålitlig partner som alltid strävar efter att leverera högsta kvalitet och skapa värde för ditt företag.

Låt oss ta hand om din ekonomi, så att du kan lägga din tid och energi på att leda ditt företag framåt.



Sundqvist & Partners Sverige AB

Industrivägen 43
433 61 Sävedalen
  • Medlem i SRF
  • Ansvarsförsäkring

  • Bokföring
  • Bokslut och Årsredovsining
  • Deklaration Företag
  • Fakturering
  • Rådgivning
  • Deklaration Privat
  • Lönehantering

Kvalitet
Kontakt
Expertis
Tidsram
Budget

Ageras samlar pågående in användaromdömen av företag. Omdömena är baserade på fem parametrar som alla sammanvägs till ett övergripande omdöme.


Service i världsklass!

Vi har genom vår tillväxtresa fått ett fantastiskt stöd av Josefin, både när det kommer till löpande redovisning och bokföring men även när det gäller ekonomi planeringen. Hon har hjälpt oss att strukturera upp våra kostnadsställen och ta fram rutiner för fakturaflöden inom vår organisation. Hon har med andra ord byggt hela vår ekonomiprocess åt oss vilket har varit en förutsättning för att vi ska kunnat växa i det höga tempo vi har gjort.

Så om vill ni ha koll på er ekonomi och en byrå som kan leverera det STORA extra när det väl behövs? Använd Sundqvist & partners.

- Michiel
Omdöme skapat 26/09/2024

Expertis och tillgänglighe!

Vi har haft en fantastisk upplevelse med Josefin. Hennes professionalism och noggrannhet har varit ovärderlig för vårt företag. Hon har tagit hand om vår bokföring och skattehantering med största precision, och vi har alltid känt oss trygga med hennes expertis. Kommunikation har varit snabb och tydlig, och hon har alltid funnits tillgänglig för att svara på frågor och ge råd. Vi rekommenderar henne starkt till alla företag som söker en pålitlig och kunnig redovisningsbyrå!

- Alex Garis
Omdöme skapat 26/09/2024