Sundqvist & Partners Sverige AB Sävedalen
Ageras rating star
4.4 / 5 stars 2 reviews
Sundqvist & Partners Sverige AB Sävedalen
Ageras rating star
4.4 / 5 stars 2 reviews

Information

Välkommen till Sundqvist och Partners – Din pålitliga partner inom ekonomi och redovisning
På Sundqvist och Partners erbjuder vi kvalificerad hjälp inom redovisning, löpande bokföring, lönehantering, bokslut och ekonomisk rådgivning. Vi arbetar med ett tydligt mål – att underlätta för dig som företagare att få kontroll över ekonomin, så att du kan fokusera på att driva och utveckla din verksamhet.

Med flera års erfarenhet inom redovisning är vi väl förberedda att hantera både de dagliga utmaningarna och de större strategiska besluten som påverkar ditt företags framgång. Vi förstår att varje företag är unikt, och därför skräddarsyr vi våra lösningar för att möta dina specifika behov och krav.

Hos oss får du alltid professionell och personlig service. Vi lägger stor vikt vid att skapa nära och förtroendefulla samarbeten med våra kunder, vilket gör att vi kan erbjuda proaktiva och skräddarsydda lösningar som stärker ditt företag långsiktigt. Vare sig det handlar om löpande bokföring, noggranna bokslut eller rådgivning inför viktiga ekonomiska beslut, är vi här för att ge dig det stöd du behöver.

Vi tror på tydlighet, precision och effektivitet i allt vi gör. Med Sundqvist och Partners får du en stabil och pålitlig partner som alltid strävar efter att leverera högsta kvalitet och skapa värde för ditt företag.

Låt oss ta hand om din ekonomi, så att du kan lägga din tid och energi på att leda ditt företag framåt.
Svenska , English

Om Företaget

Motto eller citat

Din lilla byrån med stor kompetens

Varför väljer kunder din byrå?

På Sundqvist & Partners får du personlig service och lösningar anpassade efter ditt företags behov. Med vår erfarenhet inom redovisning, bokföring, lön, bokslut och rådgivning kan du känna dig trygg. Vi värnar om tydlighet och transparens, så att du alltid har kontroll över din ekonomi. Vårt mål är att skapa ett långsiktigt partnerskap där ditt företags framgång är vårt fokus.

Vad är en fantastisk kundupplevelse?

Personlig service, snabb och tydlig kommunikation, samt att alltid leverera med hög kvalitet. Genom att vara tillgänglig, proaktiv och överträffa förväntningar skapas förtroende och lojalitet. När kunden känner sig sedd, förstådd och uppskattad, byggs en långsiktig relation som gör skillnad.

Hur kan du hjälpa företag utvecklas?

Vi är mer än en redovisningsbyrå; vi är din strategiska partner för tillväxt. Genom att erbjuda skräddarsydda lösningar ger vi dig de verktyg och insikter du behöver för att fatta informerade beslut. Vår expertis hjälper dig att optimera kostnader, öka lönsamheten och planera för framtiden. Tillsammans skapar vi en stabil ekonomisk grund som stödjer din företagsutveckling och framgång.

Certifieringar

Medlem i SRF
Ansvarsförsäkring

Tjänster

Bokföring
Bokslut och Årsredovsining
Deklaration Företag
Fakturering
Rådgivning
Deklaration Privat
Lönehantering

Kontaktupplysningar

Plats

Betygsätt företaget

Ageras rating star
4.4 / 5 stars 2 reviews
Michiel för 3 veckor sedan
Vi har genom vår tillväxtresa fått ett fantastiskt stöd av Josefin, både när det kommer till löpande redovisning och bokföring men även när det gäller ekonomi planeringen. Hon har hjälpt oss att strukturera upp våra kostnadsställen och ta fram rutiner för fakturaflöden inom vår organisation. Hon har med andra ord byggt hela vår ekonomiprocess åt oss vilket har varit en förutsättning för att vi ska kunnat växa i det höga tempo vi har gjort. Så om vill ni ha koll på er ekonomi och en byrå som kan leverera det STORA extra när det väl behövs? Använd Sundqvist & partners.

Hitta en revisor

Hitta en revisor som passar ditt företag och era behov. Fyll enkelt i vårt formulär och utforska vår stora databas med partners inom bokföring och revision. Gratis och utan förpliktelser.

Betygsätt företaget