Studac Stockholm
Ageras rating star
4.7 / 5 stars 7 reviews
Studac Stockholm
Ageras rating star
4.7 / 5 stars 7 reviews

Information

Studac erbjuder kostnadseffektiva redovisningstjänster till små och medelstora företag. Våra tjänster utförs av studenter som studerar ekonomi eller redovisning och som har fått och får handledning från erfarna studenter hos Studac samt redovisningskonsulter. Vårt team av studenter har en stark passion för ekonomi och entreprenörskap och vi ser det som en ära att få hjälpa företag att nå sina mål med oss.
Svenska , English
Utmärkt betyg
Redovisningskonsult / Lönekonsult

Om Företaget

Motto eller citat

Varför väljer kunder din byrå?

Våra redovisningstjänster är anpassade för små och medelstora företag. Genom att anlita en studentkonsult via Studac får du inte bara en anpassad lösning som möter dina behov – vi hjälper till även för marknadens bästa priser sett till servicenivån och arbetets kvalité.

Vad är en fantastisk kundupplevelse?

På Studac är vi övertygade om att framgång bygger på samarbete, kommunikation och ständig strävan efter bra resultat.

Vi tror att nöjda kunder kommer naturligt från en motiverad och engagerad arbetsstyrka. Våra studenter ser varje uppdrag som en möjlighet att lära sig, utvecklas och bygga sitt CV, vilket ofta resulterar i att de lägger extra tid och omsorg på att leverera högkvalitativt arbete.

Hur kan du hjälpa företag utvecklas?

Våra kunder uppskattar flexibiliteten av att sköta all redovisning digitalt. Vi försöker alltid hitta praktiska lösningar som underlättar.

Tack vare ett win-win koncept som både är unikt och effektivt, erbjuder Studac marknadens mest konkurrenskraftiga priser inom redovisning utan att kompromissa med kvalitén. I regel sänker våra kunder sina redovisningskostnader med upp till 50% om de tidigare tagit hjälp av en traditionell redovisningsbyrå.

Tjänster

Bokföring
Bokslut och Årsredovsining
Deklaration Företag
Fakturering
Lekmannarevision
Rådgivning
Deklaration Privat
Lönehantering

Kontaktupplysningar

Plats

Betygsätt företaget

Ageras rating star
4.7 / 5 stars 7 reviews
Vlad Tarmure för 4 månader sedan
Starkt rekommenderas! Mycket proffsiga, pålitliga och snabba!De gör den lilla extra för att se till att allt är korrekt med bokföringen. Du kan lätt fokusera på att bedriva ditt företag och slipper all stress och krångel med bokföringen. Så nöjd med dem! Från Google review - 15e Januari

Hitta en revisor

Hitta en revisor som passar ditt företag och era behov. Fyll enkelt i vårt formulär och utforska vår stora databas med partners inom bokföring och revision. Gratis och utan förpliktelser.

Betygsätt företaget