Ekonum AB Stockholm
Ageras rating star
4.73 / 5 stars 8 reviews
Ekonum AB Stockholm
Ageras rating star
4.73 / 5 stars 8 reviews

Information

Ekonum Revision är experter på ägarledda aktiebolag, bostadsrättsföreningar och fastighetsbolag. Vi har kontor i Stockholm och Örebro men jobbar digitalt med kunder över hela landet. Vårt moderna digitaliserade arbetssätt med fokus på kvalitet och tydlig kommunikation gör oss till en uppskattad partner hos våra kunder där vi rapporterar enligt satta deadlines och finns nära till hands.
Vi tror på ett nära och pålitligt partnerskap med professionalism och effektiv kommunikation som ledord.
Svenska , English
Utmärkt betyg
Auktoriserad revisor

Om Företaget

Varför väljer kunder din byrå?

Vi tror på trygghet, kommunikation och effektivitet. Genom att vara proaktiva, intresserade och tillgängliga för våra kunder skapar vi en smidig process med hög kvalitet i det vi avlevererar. För oss är det viktigt att kunna erbjuda en tjänst som våra kunder får ett riktigt värde av.

Hur kan du hjälpa företag utvecklas?

Vi tror på att företagare ska fokusera på det som de är bra på. Vi är experter på redovisning, revision och rådgivning och genom att anlita oss i dessa frågor så får företagare mer tid över att fokusera på att utveckla sin egen verksamhet. Utöver att genomföra en kvalitativ och trygg lagstadgad revision kan vi även agera bollplank och komma med konkreta förbättringsförslag till verksamheten.

Certifieringar

Auktoriserad Revisor

Tjänster

Revisionstjänster
Rådgivning

Kontaktupplysningar

Plats

Betygsätt företaget

Ageras rating star
4.73 / 5 stars 8 reviews
Ramin Jamei för 2 månader sedan
Ekonum har varit en tillförlitlig partner som alltid ställt upp och stöttat vår verksamhet i löpande förvaltning samt komplexa frågor. Rekommenderar Ekonum varmt!

Hitta en revisor

Hitta en revisor som passar ditt företag och era behov. Fyll enkelt i vårt formulär och utforska vår stora databas med partners inom bokföring och revision. Gratis och utan förpliktelser.

Betygsätt företaget