Ditzinger Accounting AB Skärblacka
Ageras rating star
4.67 / 5 stars 6 reviews
Ditzinger Accounting AB Skärblacka
Ageras rating star
4.67 / 5 stars 6 reviews

Information

Ditzinger Accounting - din digitala och personliga redovisningsbyrå!

Vill du fokusera på att driva ditt företag och slippa tidkrävande administration? Du kanske vill veta hur du på bästa sätt kan spara pengar och få så mycket utdelning och skattefördelar som möjlig? Jag hjälper dig!

Oavsett om du behöver hjälp med redovisning, lön, årsbokslut, deklaration eller kanske affärsutveckling av ditt företag så har du hittat rätt. Slå en signal redan idag!
Svenska , English
Utmärkt betyg

Om Företaget

Motto eller citat

Kreativa redovisningslösningar för din framgång

Varför väljer kunder din byrå?

Mina kunder väljer att stanna kvar hos mig för att jag är mer än bara en redovisningsbyrå. Jag jobbar med min kunder, inte för dig! Jag har ett genuint intresse till mina kunders verksamheter. Jag är alltid tillgänglig, svarar alltid samma dag och jag gör alltid det lilla extra för att du som företagare ska kunna fokusera på att driva ditt företag. Plus, jag gör vad jag kan för att de ska få ut mer på sista raden - något som brukar uppskattas!

Vad är en fantastisk kundupplevelse?

En fantastiskt kundupplevelse är när du som kund känner att jag är som din företagspartner. Jag jobbar med dig, inte för dig. Mina tjänster överträffar de förväntningar som du har.

Hur kan du hjälpa företag utvecklas?

Jag kan genom min gedigna erfarenhet hjälpa dig och ditt företag att utvecklas genom att kostnadseffektivisera, gå igenom vart det finns luckor och vart det finns potential. Jag kommer göra ditt administrativa arbeta lättare och tillsammans med dig lägga fram en plan hur bolagets framfart ska se ut.

Tjänster

Bokföring
Bokslut och Årsredovsining
Deklaration Företag
Fakturering
Lekmannarevision
Rådgivning
Deklaration Privat
Lönehantering

Kontaktupplysningar

Plats

Betygsätt företaget

Ageras rating star
4.67 / 5 stars 6 reviews
Joey Hiew för 1 månad sedan
Ditzingers professionalism, noggrannhet och personliga service har hjälpt oss att hålla ordning på ekonomin och fatta välgrundade beslut. De är alltid tillgängliga och tar sig tid att förklara alla detaljer på ett lättförståeligt sätt. Jag är mycket nöjd med den snabba och effektiva servicen, vilket har gjort min vardag mycket enklare.

Hitta en revisor

Hitta en revisor som passar ditt företag och era behov. Fyll enkelt i vårt formulär och utforska vår stora databas med partners inom bokföring och revision. Gratis och utan förpliktelser.

Betygsätt företaget