4.70 / 7 Omdömen

Smart Accounting Stockholm AB

Begär offert
Beskriv ditt företags behov. Få en kostnadsfri offert från Smart Accounting Stockholm AB.

Hej och välkomna till Smart Accounting!

Vi är stolta över att vara din partner för att göra dina företagsdrömmar till verklighet. Vi tror på att framgång byggs på effektivitet, kunskap och mod, och vi är här som din pålitliga och tillgängliga partner vid varje steg på vägen. Vi förstår utmaningarna för entreprenörer och ser det därför som vårt uppdrag att göra ditt liv som företagsledare både enklare och roligare.

Vår målsättning är att skapa personliga, nära och varaktiga relationer med våra kunder. VI är er flexibla och personliga redovisningsbyrå och anpassar våra tjänster efter era unika behov.

VI är auktoriserade medlemmar i SRF och följer Reko-ramverket för att säkerställa hög kompentens, kvalitet och utveckling i vårt arbete. Vi är alltid uppdaterade på de senaste ändringarna i bokföringslagen och årsredovisningslagen. Vårt övergripande mål är att skapa trygghet för våra kunder genom korrekt hantering av redovisningen.

Välkommen till Smart Accounting, där vi inte bara levererar redovisningstjänster - vi skapar framgång, en känsla av tillfredställelse och bidrar till att göra samhället bättre.



Smart Accounting Stockholm AB


182 50 Danderyd

  • Bokföring
  • Bokslut och Årsredovsining
  • Deklaration Företag
  • Fakturering
  • Rådgivning
  • Deklaration Privat
  • Lönehantering

Kvalitet
Kontakt
Expertis
Tidsram
Budget

Ageras samlar pågående in användaromdömen av företag. Omdömena är baserade på fem parametrar som alla sammanvägs till ett övergripande omdöme.


Rekommenderar starkt!

Här är en professionell version av omdömet:

David uppträder med enastående professionalism. Hans snabbhet, lyhördhet och respektfulla inställning har imponerat stort på mig. David engagerar sig fullständigt och tillför sin djupa kunskap till varje situation. Han är skicklig på att lösa problem och hanterar arbetsuppgifterna med lugn och systematik. Jag ger mina varmaste rekommendationer till David och önskar företaget stort lycka till med en så kompetent individ i sina led.

- Carmen Elfgren
Omdöme skapat 29/01/2024

Räddaren i nöden

Jag behövde akut hjälp med årsredovisning och andra bokförningar och samt senare inför försäljning av företaget som också behövde göras i princip på dagen Davids enda svar var : "jepp det fixar jag" . Önskar verkligen att all tjänster jag behövde genom livet hade gått så smidiga som med smart accounting stockholm

- Doaa hassan
Omdöme skapat 31/01/2024

Enkelt att komma i gång.

Jag har letat efter en bokföringsbyrå som utom att jobba med vår bokföring, kan också förklara åt oss hur vi ska göra så att det blir bra, rätt och och enkelt. Det har vi hittat i den här byrå.

- Vanillaslasti AB
Omdöme skapat 23/01/2024

Känns tryggt.

Man ringer, får allt förklarat hur det går med bokföring. Det känns tryggt att endast syssla med sitt eget jobb, inte tänka på papper arbete.

- Vårdbest AB
Omdöme skapat 23/01/2024

Professionellt

Professionell, effektiv, stöd när det behövs.

- ByggPartner08 AB
Omdöme skapat 18/01/2024

Helhetsnöjd

Mycket kompetent och kunnig byrå som är lätt att samarbeta med och väldig trevlig personal. Kan starkt rekommendera dem.

- Mikael Ginste
Omdöme skapat 18/01/2024

Trygg, kunnig o pålitlig

Mycket kunnig och professionell med mycket goda kunskaper. Levererar alltid över förväntan trots att vi inte har den enklaste bokföringen med t.ex 3 partshandel

- Anders Birgegård
Omdöme skapat 18/01/2024