4.25 / 1 Omdömen

Commit Accounting AB

Begär offert
Beskriv ditt företags behov. Få en kostnadsfri offert från Commit Accounting AB.

Vi förenklar och stödjer din verksamhet. På Commit Accounting har vi lång erfarenhet inom redovisningsbranschen och strävar efter att hjälpa olika sorters bolag med deras ekonomi och bokföring. Vi vill erbjuda våra kunder en pålitlig samarbetspartner som förenklar hela ekonomi processen samt framställer en tydlig bild av företagets siffror. Vårt kunniga team av konsulter finns till hands gällande alla era ekonomifrågor för att ni ska kunna ta smarta beslut.

Hos oss hittar du specialister inom redovisning och löneadministration som har lång erfarenhet inom branschen. Med ett framåtsiktande arbetssätt guidar vi våra kunder till proaktiva och resultatinriktade ekonomi rutiner som främjar lämpliga beslutsunderlag.

Med ett brett utbud av olika ekonomitjänster erbjuder vi en heltäckande konsultering. Vi hjälper dig med allt från löpande processer som redovisning, bokföring till årsredovisningar och deklaration. Våra konsulter kan även rådgöra er gällande lönehantering och diverse hr-frågor.



Commit Accounting AB

VENDEVÄGEN 87
182 32 Danderyd

  • Bokföring
  • Bokslut och Årsredovsining
  • Deklaration Företag
  • Fakturering
  • Lönehantering
  • Rådgivning

Kvalitet
Kontakt
Expertis
Tidsram
Budget

Ageras samlar pågående in användaromdömen av företag. Omdömena är baserade på fem parametrar som alla sammanvägs till ett övergripande omdöme.


Professionell, samarbetsvillig och vänlig

Stefan bemötte och guidade mig genom hela processen på ett så bra sätt som jag själv kunnat tänkt mig. Jag ångrar att jag inte tagit kontakt tidigare, för hjälpen tog bort en stor tyngd från mina företagsaxlar.

- Elvira Grahn
Omdöme skapat 19/09/2023