4.50 / 3 Omdömen

Bokföring 4you AB

Begär offert
Beskriv ditt företags behov. Få en kostnadsfri offert från Bokföring 4you AB.

Jag har en nystartad bokföringsbyrå, www.bokforing4you.se. Har drivit eget företag i 30 år inom detaljhandel med sex butiker, ca 35 anställda och omfattande grossistverksamhet. Jag har stor kunskap hur det är att vara småföretagare och vet hur viktigt det är att ha ordning på ekonomin och bokföring för att bli framgångsrik.

Erfarenhet av import från olika länder, tulldeklarationer, kassa och kortterminaler, lönehantering och personal, löpande bokföring, kund och leverantörsreskontra som in och ut betalningar, avstämningar. Hanterar engelska väl i både tal och skrift. Hjälper till att starta företag, kontakt med skatteverket och myndigheter. Deklarationer, månads och årsavslut. , Fora rapportering.

Jag har tidigare varit anställd i en koncern med femton bolag där jag arbetade med ekonomi.



Bokföring 4you AB

Sågverksgatan 112
122 41 Enskede
  • Redovisningskonsult
  • Ansvarsförsäkring

  • Bokföring
  • Bokslut och Årsredovsining
  • Deklaration Företag
  • Fakturering
  • Lönehantering
  • Rådgivning

Kvalitet
Kontakt
Expertis
Tidsram
Budget

Ageras samlar pågående in användaromdömen av företag. Omdömena är baserade på fem parametrar som alla sammanvägs till ett övergripande omdöme.


Lättsam, smidig, erfaren

Mariette har hjälpt mig med redovisningen för mitt AB. Hon är väldigt nogrann, strukturerad och håller sitt ord när det kommer till att utföra arbetsuppgifterna i tid.
Jag skulle definitivt rekommendera henne för er!

- Ferhat
Omdöme skapat 06/09/2023

Jättebra

Haft kontant i en längre period och det har fungerat utmärkt! Lättare för mig och bra hjälp när man själv inte har tid eller är rädd att göra misstag. Får enkla förklaringar om det är något man undrar över, inget negativt att säga alls!

- Andrea
Omdöme skapat 18/09/2021

Bra kommunikation, bra service

Haft företaget som revisor i 4 månader. Än så länge utmärkt.

- Johan Sari
Omdöme skapat 22/07/2021